Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çitli Şehit Dursun Demirkol İlkokulu

Telefon : 0 364 473 89 09
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://citlisehitdursundemirkoli.meb.k12.tr
Adres : Çitli Köyü Mecitözü / ÇORUM
VİZYON : Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek, aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz 2014/ 2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Mecitözü ilçesinde TEOG 3.sü olmuştur. 2015/2016 Eğitim ve Öğretim Yılı Mecitözü ilçesinde TEOG 2.si olmuştur. 2016/2017 Eğitim ve Öğretim yılı Mecitözü ilçesinde TEOG 1.si Çorum il 7.si olmuştur.

Öğretmen :5
Öğrenci :31
Derslik :9
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :250
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08.30 - 14.50
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Lojman : Sayısı:0
Servis : 2 Adet servis aracı vardır.
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : Köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 35 - 12
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzun voleybol ve tenis takımı vardır. Yakar Topu Oyunu, Yağ Satarım Oyunu , Mendil Kapmaca oyun etkinlikleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Kitap Kumbarası Projesi, Meyveler Konuşuyor Projesi, Her Gün Bir İyilik Yap Projeleri devam etmektedir.
Yazdır :